Time Management | Leiderschap | In het Klooster | Met Verdieping

Beleef Benedictus
met Verdieping

Heb je kennisgemaakt met de Benedictijnse spiritualiteit en smaakt het naar meer? Dan zijn er een aantal mogelijkheden. Zo kun je in een kleine groep actief bezig zijn met Benedictijnse thema’s. Met als doel een verdere verdieping van dit gedachtengoed en het jezelf meer eigen te maken.  

1.    Boekbespreking

Samen bespreken we een boek over een Benedictijns thema. Uitgangspunt is dat alle deelnemers het boek van tevoren lezen. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een korte samenvatting van het boek met enkele reflectievragen. Laat je verrassen en stimuleren door wat je van elkaar kunt leren en hoe het je verrijkt! 

De boekbespreking wordt in de avonduren gehouden in Hattem. Inloop om 19.30 uur, bespreking tot 21.30 uur. Kijk voor de datum en boektitel bij Agenda. Groepsgrootte is 4 tot 8 personen. De kosten zijn € 10,--.

2.   Film Des Hommes et des Dieux


Samen kijken we naar de film Des Hommes et des Dieux en bespreken we deze indrukwekkende film. Kijk voor de datum bij Agenda. Inloop om 19.30 uur, film en bespreking tot 22.00 uur. Groepsgrootte is 3 tot 6 personen. De kosten zijn € 10,--

3.   Proeverij


Proeverij van vier verschillende trappistenbieren onder leiding van een deskundige. De trappistenbieren zijn zeer verschillend van karakter maar vertonen ook overeenkomsten. Met aandacht, passie en traditioneel vakmanschap komen deze unieke bieren tot stand, volgens de recepturen van de Trappistenmonniken.  Kijk voor de datum bij Agenda. Inloop om 19.30 uur. Groepsgrootte is 4 tot 8 personen. De kosten zijn € 25,--.

4.   Onderweg

Op een zaterdagmorgen een stiltewandeling maken in de omgeving van Zwolle. Tijdens de wandeling gaan we ons bezinnen op een inspirerend gedicht of tekstgedeelte. De wandeling start om 10.00 uur en rond 11.30 uur sluiten we af met een consumptie. Kijk voor de datum bij Agenda. Groepsgrootte is 4 tot 8 personen. De kosten zijn  10,--