Time Management | Leiderschap | In het Klooster | Met Verdieping

Beleef Benedictus
met Verdieping

Heb je kennisgemaakt met de Benedictijnse spiritualiteit en smaakt het naar meer? Dan zijn er een aantal mogelijkheden. Zo kun je in een kleine groep actief bezig zijn met Benedictijnse thema’s. Met als doel een verdere verdieping van dit gedachtengoed en het jezelf meer eigen te maken.  

1.    Boekbespreking

Samen bespreken we een boek over een Benedictijns thema. Uitgangspunt is dat alle deelnemers het boek van tevoren lezen. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een korte samenvatting van het boek met enkele reflectievragen. Laat je verrassen en stimuleren door wat je van elkaar kunt leren en hoe het je verrijkt! 

De boekbespreking wordt in de avonduren gehouden in Hattem. Kijk voor de datum en boektitel bij Agenda. Groepsgrootte is 4 tot 8 personen. De inschrijving is per bijeenkomst en de kosten zijn € 10,--.

2.   Des Hommes et des Dieux


Samen kijken we naar de film Des Hommes et des Dieux en bespreken we deze indrukwekkende film. Kijk voor de datum bij Agenda. Inloop om 19.30 uur. Film en bespreking van 20.00 – 22.00 uur. Groepsgrootte is 3 tot 6 personen. De kosten zijn € 10,--

3.   Verdieping met een knipoog


Proeverij van trappistenbieren. De trappistenbieren zijn zeer verschillend van karakter maar vertonen ook overeenkomsten. Met aandacht, passie en traditioneel vakmanschap komen deze unieke bieren tot stand, volgens de recepturen van de Trappistenmonniken. We proeven vier verschillende bieren onder leiding van een deskundige. Kijk voor de datum bij Agenda. Groepsgrootte is 4 tot 8 personen. De kosten zijn  € 25,--.