Beleef Benedictus

Beleef Benedictus is een uitnodiging om je te laten inspireren door de Benedictijnse spiritualiteit. In de leergang Beleef Benedictus komen verschillende thema’s rondom de wijsheid van de monnik Benedictus aan de orde. Ook vandaag de dag zijn deze wijsheden nog verrassend actueel en waardevol, om houvast te vinden en dicht bij jezelf te blijven in het vaak chaotische en veeleisende leven van alledag.

De leergang Beleef Benedictus wordt in verschillende vormen aangeboden.

In Beleef Benedictus & Timemanagement worden eeuwenoude principes vanuit de Regel van Benedictus vertaald naar een hedendaagse, praktische toepassing om je werk en leven met meer rust, aandacht, kwaliteit en (werk)plezier te doen.

Beleef Benedictus & Leiderschap besteedt speciale aandacht aan leiderschap volgens de principes van Benedictus en de mogelijkheden om dit toe te passen in je dagelijkse leven en werk als leider.

Beleef Benedictus in het Klooster is een verdere verdieping van de verschillende thema’s rondom de wijsheden van Benedictus, met medewerking van enkele monniken. De training wordt gehouden op een bijzondere locatie: Abdij Koningshoeven te Berkel Enschot en is alleen toegankelijk voor deelnemers die al een training van Beleef Benedictus hebben gevolgd.

Beleef Benedictus met Verdieping Heb je kennisgemaakt met de Benedictijnse spiritualiteit en smaakt het naar meer? Dan zijn er een aantal mogelijkheden. Zo kun je in een kleine groep bezig zijn met Benedictijnse thema's. Met als doel verdere verdieping van dit gedachtengoed en het jezelf meer eigen maken.