Time Management | Leiderschap | In het Klooster | Met Verdieping

Beleef Benedictus
& Leiderschap

Wat je doet, doe het met aandacht

Beleef Benedictus & Leiderschap besteedt speciale aandacht aan leiderschap volgens de principes van Benedictus en de mogelijkheden om dit toe te passen in je werk en dagelijks leven.

Leiderschap volgens Benedictus heeft oog voor de verschillende karakters en kwaliteiten van mensen en stimuleert hen tot groei en verdere ontwikkeling. Benedictijns leiderschap vraagt om met aandacht te luisteren naar anderen en naar jezelf en gehoor te geven aan wat zich aandient. Reflectie en inspiratie zijn daarbij van belang, door in contact te blijven met bronnen van waarde.

Beleef Benedictus & Leiderschap wordt gegeven in twee dagen, die los van elkaar kunnen worden gevolgd. Beleef Benedictus & Leiderschap 1 is praktisch en heeft de volgende inhoud: 

-      Benedictus als leider en de organisatie van het klooster
-      Kenmerken Benedictijns leiderschap
-      Persoonlijke toepassing

Beleef Benedictus en Leiderschap 2 is reflecterend en heeft de volgende inhoud: 

-      Waarden Benedictijns leiderschap
-      Persoonlijke bezieling
-      Drie geloften en persoonlijke toepassing 

Locatie

Beleef Benedictus & Leiderschap wordt gegeven op een bijzondere locatie: Hoeve Op Vollenhof. Deze monumentale hoeve ligt op ongeveer tien kilometer van Zwolle, aan de rand van de Veluwe. Voor meer informatie kijk op www.hoeveopvollenhof.nl

Inschrijving


De kosten voor Beleef Benedictus & Leiderschap zijn € 480,- exclusief 21% BTW per trainingsdag. Dit bedrag is inclusief een trainingsmap, trainingsmaterialen, een uitgebreide lunch en consumpties. 

Om het geleerde te laten beklijven, bestaat de mogelijkheid om twee coachingsessies af te nemen voor € 300,- exclusief 21% BTW.

Voor particuliere deelnemers hanteren wij gereduceerde tarieven. Neem contact met ons op voor verdere informatie. 

Het maximaal aantal deelnemers is acht.

Wanneer je belangstelling hebt voor Beleef Benedictus & Leiderschap kun je dit kenbaar maken door het interesseformulier in te vullen. 

Kijk voor de datum bij Agenda.

Aanmelden Beleef Benedictus Leiderschap