Time Management | Leiderschap | In het Klooster | Met Verdieping

Beleef Benedictus
in het Klooster

Beleef Benedictus in het Klooster is een verdere verdieping op de verschillende thema's rondom de wijsheden van Benedictus, met medewerking van enkele monniken.

Bij het oprijden van de oprijlaan naar de abdij laat je de wereld achter je, om de stilte en rust te gaan beleven van het klooster. In Beleef Benedictus in het Klooster komen verschillende thema’s rondom de wijsheden van de monnik Benedictus aan de orde. Ook vandaag de dag zijn deze wijsheden nog verrassend actueel en waardevol, om houvast te vinden en dicht bij jezelf te blijven in het vaak chaotische en veeleisende leven van alledag.

Beleef Benedictus in het Klooster wordt gehouden op een bijzondere locatie: Abdij Koningshoeven te Berkel Enschot bij Tilburg. 

De deelnemers van Beleef Benedictus in het Klooster nemen deel aan verschillende gebedsvieringen en verblijven in het gastengedeelte, wat verbonden is met het klooster.

Het klooster wordt omringd door bos- en landbouwgronden. Deelnemers hebben vrij toegang tot het bos en bepaalde gedeelten van de kloostertuinen. Voor meer informatie kijk op www.koningshoeven.nl

Globaal programma

Dag 1

10.30 uur aankomst
Morgenprogramma 
Middagprogramma - Benedictus, leven en regel
Deelname aan de Vespers en de Completen 

Dag 2

Morgenprogramma - Lectio Divina
Middagprogramma - Getijdengebed
Deelname aan de Lauden, Vespers en Completen

Dag 3

Morgenprogramma - Bezinning op de drie geloften
Middagprogramma 
Deelname aan de Nachtwake, Lauden en Sext
16.00 uur vertrek

Inschrijving

Deze training is alleen toegankelijk voor deelnemers die al een training Beleef Benedictus hebben gevolgd.

De kosten voor Beleef Benedictus in het Klooster zijn € 490,- exclusief 21% BTW. Dit bedrag is inclusief een trainingsmap, trainingsmaterialen, verblijfkosten, maaltijden en consumpties. 

Voor particuliere deelnemers hanteren wij gereduceerde tarieven. Neem contact met ons op voor verdere informatie. Het maximaal aantal deelnemers is tien.

Wanneer je belangstelling hebt voor Beleef Benedictus in het Klooster kun je dit kenbaar maken door het interesseformulier in te vullen. 

Kijk voor de datum bij Agenda.

Aanmelden Beleef Benedictus in het Klooster