Beleef Benedictus

Beleef Benedictus is een uitnodiging om je te laten inspireren door de Benedictijnse spiritualiteit. De leergang Beleef Benedictus wordt in verschillende vormen aangeboden. 

In de leergang Beleef Benedictus komen verschillende thema’s rondom de wijsheid van de monnik Benedictus aan de orde. Ook vandaag de dag zijn deze wijsheden nog verrassend actueel en waardevol, om houvast te vinden en dicht bij jezelf te blijven in het vaak chaotische en veeleisende leven van alledag.

In Beleef Benedictus en Time Management worden eeuwenoude principes vanuit de Regel van Benedictus vertaald naar een hedendaagse, praktische toepassing om je werk en leven met meer rust, aandacht, kwaliteit en (werk)plezier te doen.

Beleef Benedictus en Leiderschap besteed speciale aandacht aan leiderschap volgens de principes van Benedictus en de mogelijkheden om dit toe te passen in je werk en dagelijks leven. Daarbij wordt niet zozeer leiderschap als functie bedoeld, maar (ook) persoonlijk leiderschap.

Beleef Benedictus in het Klooster wordt gehouden op een bijzondere locatie: Abdij Koningshoeven te Berkel Enschot bij Tilburg. Deze training is alleen toegankelijk voor deelnemers die al eerder een training Beleef Benedictus hebben gevolgd.